top of page
  • Jezkebel

Ennustustapahtuma

Updated: May 2

//Haluatko kissasi legendakandidaatiksi? Ohjeet tämän postauksen alla, luethan ohjeet huolellisesti!// Kesän lopun kunniaksi Saniaiskanjoniin on pelaajien kanssa keksitty astetta isompi tapahtuma, joka tulee jäämään kissojen muistoihin ja kanjonin historiaan pitkäksi aikaa. Huomioi, että myös tapahtuma tulee kestämään pitkään tavallisen ropettamisen ohella.


Tapahtuma alkaa siten, että kanjoniin sataa useamman päivän ajan todella rankasti vettä. Vesi alkaa kerääntymään kanjonia ympäröivän vuoriston luoliin ja tunneleihin, mitä ei aluksi huomata. Vasta veden alkaessa kerääntymään Vuoristoklaanin ja Luuklaanin leirin liepeille asti, iskee paniikki ja pelko kissoihin. Magicin kanssa voi jutella siitä mitä päälliköt päättävät asialle tehdä, sillä hän pelaa molempien kyseessä olevien klaanien päälliköillä. Eli päättävätkö klaanit evakuoida leirinsä ja pyytää lupaa muuttaa väliaikaisesti toisen klaanin reviirille, vai lähtevätkö kissat kokonaan pois kanjonista.


Samoihin aikoihin myös Puroklaani ja Kuutamoklaani alkavat kärsimään rankkasateiden vaikutuksesta. Puroklaanin reviiriä halkovat joet ja purot paisuvat peittäen reviirin miltei kokonaan veden alle. Puroklaani sinnittelee alueellaan niin pitkään kuin vain pystyy, mutta joutuu myös lopuksi lähtemään leirin muuttuessa asuinkelvottomaksi veden takia.

Kuutamoklaanin pohjoisosa, joka on tunnettu myös kevättulva-alueena, alkaa myös laajenemaan, mikä tosin ei vaikuta Kuutamoklaanin elämään yhtä pahasti kuin muiden klaanien. Reviirin pohjoisosaan meneminen kielletään veden takia ja Kuutamoklaani joutuu loppujen lopuksi jättämään leirinsä ja siirtymään väliaikaiseen asumispaikkaan reviirin eteläosassa.


Nummiklaaniin vedenpaisumus ei vaikuta, tehden heidän reviiristään halutun metsätys-, ja turvapaikan muiden klaanien silmissä.


Kun elo kanjonissa alkaa käymään tukalaksi, ovat tähän mennessä kaikki klaanit kuulleet ennustuksen: "Sade uhkaa hukuttaa kaiken alleen. Toivoa löytyy kissoista neljästä, jotka ottavat haasteen vastaan ja kolmesta, jotka tukahduttavat kanjonissa palavat liekit. Jos yksikin epäonnistuu, mikään ei palaa ennalleen."


Ennustuksen mainitsevien neljän kissan on tarkoitus lähteä tälle hengenvaaralliselle retkelle etsimään syytä veden pakkautumiselle vuoristoon ja kanjoniin. He tulevat löytämään tukoksen/tukoksia vuoristosta, joista johtuen vesi ei pääse valumaan kanjonin toisella puolella olevia vuoristosolia pitkin pois, vaan valuu klaanien reviirien puolelle. He saavat tukoksen auki ja vesi poistuu vuoristosta suurena ryöppynä. Nämä neljä kissaa tullaan muistamaan klaanien pelastajina ja legendoina.

Ennustuksessa puhuttavat kolmen kissan on tämän tapahtuman aikana tarkoitus hillitä klaanien välistä vihanpitoa ja estää heitä repimästä toisten kurkkuja auki. Kissojen on saatava klaanit puhaltamaan yhteen hiileen, jotta tästä vaikeasta ajasta selvittäisiin. Vaikka heitä ei legendoiksi asti muistettaisi, tullaan kolmikkoa arvostamaan todella paljon klaanien ollessa ehjiä, kun kaikki palaa ennalleen. Vai palaako?


Jos haluat kissasi mukaan näiden seitsemän valitun joukkoon, kirjoita aloitustarina, missä kissasi saa enteen tulevista tapahtumista (kerro myös tarinassa/sen jälkeen haluatko kissasi kumpaan rooliin). Pyrimme valitsemaan ainoastaan pelaajien hahmoja näiden seitsemän joukkoon, mutta jos paikkoja jää auki, täytämme ne npc-hahmoilla. Jos hakijoita on yli seitsemän, parhaiten kpeita saaneiden tarinoiden kissat valitaan.

Valitut kissat julkaistaan tämän blogipostauksen alle.

HUOM: Kun kirjoitat aloitustarinan kissallasi, merkkaa tarinan yläreunaan selkeästi sen olevan aloitustarina tähän tapahtumaan, jotta yp:t löytävät sen myöhemminkin. Voit kirjoittaa aloitustarinan useammalla kissallasi, jos niin haluat.


Neljä valittua, jotka ottavat haasteen vastaan:

- Kostokynsi ~ Luopio

- Paarmahehku ~ Vuoristoklaani

- Kettutassu ~ Nummiklaani

- Joutsentassu ~ Nummiklaani


Kolme valittua, jotka tukahduttavat kanjonissa palavat liekit:

- Liekkitähti ~ Nummiklaani

- Tihkutäplä ~ Kuutamoklaani

- Kanijalka ~ Puroklaani (tilalle voidaan yhä ottaa jonkun pelaajan kissa)

UPDATE


Tulvien takia Puroklaani sekä Vuoristoklaani ovat joutuneet jättämään leirinsä ja reviirinsä selvitäkseen hengissä. Nummiklaani on tarjoutunut ottamaan kaksi klaania nummilleen majoittumaan siksi aikaa, kunnes tulvat ja sateet loppuvat.

Myös Luuklaani ja Kuutamoklaani ovat joutuneet jättämään leirinsä, Luuklaani majailee Tulikammiolla ja Kuutamoklaani reviirinsä eteläosassa.

Riista nummilla alkaa käymään vähiin ja klaanien välit alkavat kiristymään.

Tulvien syyksi epäillään tukkeumaa vuoristossa, jonka muutama vuoristoklaanilainen onkin jo nähnyt.

Valitut (+parantajat ja päälliköt) alkavat saamaan Tähtiklaanilta uusia enteitä siitä, että heidän pitäisi kokoontua Neljän virran tammelle, "(Valitun nimi), klaanisi ei ole enää kauaa turvassa. Tapaa kahdeksan muuta kissaa Neljän virran tammella kolmen päivän päästä, olette klaanien ainoa toivo."

Onnea aloitustarinoihin!

-Jezkebel ja Magic

100 views0 comments
bottom of page