top of page
  • Jezkebel

31.12. Klaanien kokoontuminen

Kohta on taas aika klaanien kokoontumiselle Neljän virran tammella! Alla luetellut kissat lähtevät kokoontumiseen. Joten kissa jonka nimeä ei listassa lue, ei saa kirjoittaa kokoontumisesta, ellei ole sitten kuullut joltakin kokoontumisessa olevalta siellä keskustelluista asioista. Tietenkin joku voisi aina uhmata päällikönsä sanaa ja salaa saapua paikalle, mutta muistettava on, että tästä teosta tullaan rankaisemaan, jos siitä jää kiinni.


Alla olevat keskusteluaiheet ovat päällikön tietoon kantautuneita. Vaikka muitakin tapahtumia olisi ollut, niistä ei voi kokoontumisessa kuulluttaa, koska ne eivät ole päällikön tiedossa. Kissat voivat keskenään jutella muista aiheista. Ja kaikista aiheista ei edes tarvitse puhua. Uusista nimityksistä voi myös kuuluttaa.


HUOM! Jokien tulviessa Neljän virran tammen aukiolla ei ole paljoakaan tilaa seisoskella ilman tassujen kastumista. Puroklaani ja Vuoristoklaani saapuvat tammelle samaan aikaan Nummiklaanin kanssa, sillä kaikki kolme klaania asuvat nyt nummilla.


Nummiklaani: Liekkitähti, Sadeläikkä, Tähtitassu, Hämähäkkijalka, Kuurahohde, Varjokukka, Timaliviiksi, Kirkasaamu, Kanervakuoppa, Naakkalaakso, Nummisielu, Ratamotassu, Mustatassu ja Joutsentassu.


Puroklaani: Ututähti, Hiiriturkki, Kylmähämärä, Kielopuro, Kanijalka, Varjoturkki, Puronlaulu, Sädetaivas, Täpläliito, Leskenlehti, Tammisydän, Kaislasydän, Hallatassu, Mesitassu, Ukkostassu ja Hopeatassu.


Vuoristoklaani: Aaltotähti, Myrskytuuli, Taivaslilja, Neulasnenä, Roihukorva, Uskosielu, Jäkäläaskel, Pisaraturkki, Marjaleuka, Sädeloiste, Sorasydän, Kurkitassu, Hiutaletassu ja Täplätassu.


Kuutamoklaani: Varistähti, Nummipyörre, Voimalitistys, Surutassu, Keltasydän, Vääräsydän, Mustalampi, Tihkutäplä, Ruostehalla, Tuuliturkki, Hopeaviima, Kuutassu, Sinitassu ja Meripihkatassu.

 

Nummiklaani: Puroklaani ja Vuoristoklaani asuvat yhä Nummiklaanin reviirillä.


Puroklaani: Ututähden ja Tammisydämen kimppuun hyökkäsi susi kesken partion, Puroklaani varoittaa koko kanjonia yhä sen rajojen sisällä liikuskelevista susista. Puroklaani on majoittunut Nummiklaanin reviirille tulvien ajaksi.


Vuoristoklaani: Vuoristoklaani asuu Nummiklaanin reviirillä.


Kuutamoklaani: Kuutamoklaani on joutunut jättämään leirinsä ja majoittuvat nyt reviirinsä eteläosassa. Kotkakanjoni kuoli ketun hampaisiin. Luopio Kostokynnen mukaan lähtenyt petturi Tihkutäplä on palannut leiriin.

 

Nummiklaani: Klaanin uusin oppilas on Huurretassu, hänen mestarinaan toimii Kuurasäde!


Puroklaani: Ruskalehden ja Liekkisateen pennut syntyivät. Hopeatassu, Taivastassu, Konnatassu ja Ampiaistassu ovat klaanin tuoreimpia oppilaita, he saivat mestareikseen Tammisydämen, Ututähden, Kanijalan ja Kotkamielen! Kuutamohaukka, Kaislasydän ja Jaloaamu ovat klaanin uusia sotureita!


Vuoristoklaani: Klaanin uusin oppilas on Kauristassu, hänen mestarinaan toimii Tomukukka!


Kuutamoklaani: Syreenikukan pentu syntyi! Klaanin tuorein oppilas on Särötassu, mestarinaan Oksakatse! Klaanin uusin soturi on Orvokkitiikeri!

14 views0 comments
bottom of page