top of page
  • Jezkebel

26.11 Klaanien kokoontuminen!

Updated: Nov 27, 2023

Kohta on taas aika klaanien kokoontumiselle Neljän virran tammella! Alla luetellut kissat lähtevät kokoontumiseen. Joten kissa jonka nimeä ei listassa lue, ei saa kirjoittaa kokoontumisesta, ellei ole sitten kuullut joltakin kokoontumisessa olevalta siellä keskustelluista asioista. Tietenkin joku voisi aina uhmata päällikönsä sanaa ja salaa saapua paikalle, mutta muistettava on, että tästä teosta tullaan rankaisemaan, jos siitä jää kiinni.


Alla olevat keskusteluaiheet ovat päällikön tietoon kantautuneita. Vaikka muitakin tapahtumia olisi ollut, niistä ei voi kokoontumisessa kuulluttaa, koska ne eivät ole päällikön tiedossa. Kissat voivat keskenään jutella muista aiheista. Ja kaikista aiheista ei edes tarvitse puhua. Uusista nimityksistä voi myös kuuluttaa.


HUOM! Jokien tulviessa Neljän virran tammen aukiolla ei ole paljoakaan tilaa seisoskella ilman tassujen kastumista. Vuoristoklaani lähtee kokoontumisen jälkeen Nummiklaanin reviirille suojaan.


Nummiklaani: Liekkitähti, Sadeläikkä, Yötuuli, Kaniinisydän, Hämähäkkijalka, Saarnihäntä, Kotkakynsi, Hopeakaiku, Peipposkorva, Pikkusielu, Murhesiipi, Tuuliturkki, Tiikerihäntä, Purotassu, Solinatassu, Laventelitassu ja Aamutassu.


Puroklaani: Ututähti, Hiiriturkki, Yöturkki, Kielopuro, Kanijalka, Varjoturkki, Puronlaulu, Sädetaivas, Täpläliito, Kuutamohaukka, Kajotassu, Susitassu ja Loistetassu.


Vuoristoklaani: KOKO VUORISTOKLAANI OSALLISTUU KOKOUKSEEN, koska he majailevat tällä hetkellä Neljän virran tammen aukiolla


Kuutamoklaani: Varistähti, Nummipyörre, Lehtikuu, Voimalitistys, Keltasydän, Okakatse, Piikkiraita, Tiikerisydän, Valkoturkki, Kivisydän, Villituuli, Yötassu, Soratassu ja Kaikutassu.

 

Nummiklaani: Karhutassu löysi haavoittuneen pennun Liljapennun ja toi hänet klaaniin. Luuklaani kidnappasi klaanin parantajaoppilaan Tähtitassun, pelastusoperaation aikana Nummiklaanin varapäällikkö Valkotäplä menehtyi ja tuon tilalle asemaan nousi Sadeläikkä. Tähtitassu on turvallisesti kotona. Liekkitähti muistuttaa tulvivien rajajokien vaarallisuudesta, kun heidän oppilaistaan Kettutassu putosi sellaiseen kesken partion. Puroklaani on asettautunut Nummiklaanin reviirille asumaan tulvien ajaksi.


Puroklaani: Ututähden ja Tammisydämen kimppuun hyökkäsi susi kesken partion, Puroklaani varoittaa koko kanjonia yhä sen rajojen sisällä liikuskelevista susista. Puroklaani on majoittunut Nummiklaanin reviirille tulvien ajaksi.


Vuoristoklaani: Vuoristoklaani on ottanut suojatikseen luopio Kostokynnen. He joutuivat jättämään vuoristoleirinsä sekä väliaikaisen kotinsa lehtimetsässä tulvien takia ja majailevat nyt Neljän virran tammen aukiolla. Voimasydän kuoli tippuessaan Neljän virran tammen oksalta. Pöllötassu kuoli vuoristopolulta putomisesta aiheutuviin vammoihin.


Kuutamoklaani: Kuutamoklaani on joutnut jättämään leirinsä ja majoittuvat nyt reviirinsä eteläosassa. Kotkakanjoni kuoli ketun hampaisiin.

 

Nummiklaani: Klaanin uusimmat oppilaat ovat Laventelitassu ja Aamutassu, mestareinaan Liekkitähti ja Kotkakynsi!


Puroklaani: Ruskalehden ja Liekkisateen pennut syntyivät. Hopeatassu, Taivastassu, Konnatassu ja Ampiaistassu ovat klaanin tuoreimpia oppilaita, he saivat mestareikseen Tammisydämen, Ututähden, Kanijalan ja Kotkamielen! Kuutamohaukka ja Kaislasydän ovat klaanin uusia sotureita!


Vuoristoklaani: Kaunosydän ja Salamavirta ovat klaanin tuoreimpia sotureita!


Kuutamoklaani: Klaanin tuorein oppilas on Särötassu, mestarinaan Oksakatse! Klaanin uusin soturi on Orvokkitiikeri!

16 views0 comments
bottom of page