
Saniaiskanjoni
Ennustustapahtuma & hahmopoisto käynnissä!
Nummiklaani
Alue
Nummiklaanin alue koostuu avarasta nummesta ja kanervikoista. Alueen halki kulkee Neljän virran tammesta tuleva joki, mikä kuitenkin on sen verran ohut, että sen yli pääsee joissakin kohdissa hyppäämällä. Vesi joessa on myös hyvin matalaa, eikä se edes virtaa lujaa, joten soturin on hyvin vaikea hukkua tähän jokeen. Siellä täällä alueella on kivikkoa ja erilaisten eläimien pesäkoloja. Järven läheltä löytyy pieni luola mihin reviirin läpi virtaavasta vedestä osa menee joen hajaantuessa. Luolasta vesi jatkaa matkaansa maanalaisia tunneleita pitkin järveen. Kuutamoklaanin ja Nummiklaanin rajan lähellä on vähän kitukasvuisia puita.
​
​
​
​
​
​
​
​
​
Luola
Tämä pieni luola Nummiklaanin alueella on monen klaanikissan mielestä Tähtiklaanin siunaama paikka. Ulkoapäin katsottuna luolaa ja sen suuaukkoa tuskin huomaa, mutta sisään astuessaan silmien eteen paljastuu kaunis, hohtava ja rauhallinen paikka. Luolan katossa on pieniä reikiä mitkä tuovat päivisin valoa luolaan ja öisin tähtien loiste pääsee sisään juuri ja juuri. Luolan kallioseinämät hohtavat hopeisina valossa, mikä valaisee luolaa vielä enemmän. Luolan lattian poikki virtaa vettä, joka tulee Neljän virran tammesta. Vesi luolassa on puhdasta, kirkasta, raikasta ja hyvää. Luolan nurkissa ja seinämillä kasvaa hyvää sammalta, mitä on vaikea löytää muualta klaanin alueelta. Luolan suuaukko on kuitenkin jyrkkä ja liukas, joten se on laskeuduttava ja noustava varovasti. Luolassa lähinnä käyvät kissat jotka etsivät sammalta tai rakastavaiset jotka ovat tulleet viettämään iltaa/yötä luolaan. Luola sijaitsee lähellä järven rotkoutuvaa reunaa, leirin vasemmalla puolella.
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
Pöllötasanko
Ainoa alue Nummiklaanin reviirillä missä lintuja pystyy nappaamaan, alueella kasvavien puiden takia. Muutakin pienriistaa löytyy eniten täältä, kun taas jänikset viihtyvät avoimilla nummilla ja heinikoissa. Moni oppilas tuodaan tänne harjoittelemaan metsästyksen perusteita. Nimensä mukaisesti alueella asuu myös pöllöjä, jotka eivät pelkää käydä täysikasvuisenkaan kissan kimppuun.
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
Riista
Jänikset ja muut pienet jyrsijät. Alueella ei liiku kauheasti lintuja, niitä näkee vain Kuutamoklaanin rajan lähellä. Nummiklaanin alueen joissa harvemmin liikkuu kaloja.
Leiri
Nummiklaanin leiri sijaitsee pienellä kummulla olevassa mäyränkolossa. Tätä koloa on aikojen saatossa muutkin eläimet kaivaneet isommaksi ja kun muinaiset klaanikissat muuttivat kanjoniin, kaivoivat he sinne pesänsä. Joten tähän koloon kyllä mahtuu klaanillinen kissoja. Leiri saattaa kuitenkin olla hiukan ahdas, samoin pesät, jotka ovat matalia ja pieniä, mutta Nummiklaanin kissat tulevat hyvin toimeen keskenään ja pystyvät helposti nukkumaan kylki kyljessä muiden pesätovereidensa kanssa. Mutta hyviäkin puolia löytyy leirin ahtaudesta. Siellä on vaikea käydä taisteluita ja leiriin on vaikea myöskin tehdä yllätyshyökkäystä, koska ainoa reitti ulos on jyrkkä polku, mistä pääsee kulkemaan vain muutama kissa kerrallaan. Tunnelin suuaukkoa suojaa kanervikko. Leiri on lehtikadon aikaan yllättävän lämmin, joten pennut, kuningattaret ja klaaninvanhimmat pysyvät terveinä jos pysyvät koko lehtikadon leirissä. Leiriin ei myöskään kylmä viima yllä. Puhujankivi on leirin seinämässä kiinni oleva pieni kivi, nimeltään Seinämäkivi. Luonnollisesti leirin ollessa maan alla, siellä on pimeää vaikka katossa onkin muutama tassunmenevä reikä, mistä valonsäteet pääsevät leiriin. Siksi myös nummiklaanilaiset näkevät todella hyvin pimeässä. Parantajan pesä sijaitsee heti suuaukon alapuolella, leiriin virtaavaan lähteen toisella puolella. Sotureiden pesä on sisäänkäyntipolun vieressä, muita pesiä ylempänä. Päällikön pesä sijaitsee kahden paalun välissä. Klaaninvanhimpien pesä on lähteen toisella puolella, sen vieressä on pentutarha. Oppilaiden pesä sijaitsee leirin takaosassa, pentutarhan ja päällikön pesän välissä.
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
Vaarat
Nummiklaanin ja Kuutamoklaanin alueella liikkuu mäyriä ja kettuja enemmän kuin mitä muualla kanjonissa. Jos sellainen pääsee leiriin, sitä on vaikea ajaa pois joten ainoa vaihtoehto olisi tappaa se ennen kuin se tappaisi. Rankan sateen jälkeen nummien ruohikko on liukasta ja monen kissan on vauhdissa vaikea jarruttaa tai pitää tasapainoa liukkaalla nurmella. Lehtikadon aikana Nummiklaanilla on todella vähän ruokaa joten
kissat joutuvat olemaan nälässä suurimman osan lehtikadon ajasta. Nummiklaanin
alueella kivikoissa saattaa asustaa käärmeitä.
​
​
​
​
​
​
​
​
​
Kissat
Nummiklaanin kissat rakastavat nummiaan ja niillä juoksemista. He ovat todella vapaahenkisiä ja hyväntuulisia. He ovat ystävällisiä ja lempeitä klaaninsa kesken, mutta muiden klaanien kanssa he ovat jännittyneitä, epäileviä ja valmiina pakenemaan paikalta tiukan paikan tullen. Nummiklaanin kissat ovat raivokkaan uskollisia klaanilleen ja suojelevat sitä viimeiseen hengenvetoon saakka. He ovat kestäviä, nopeita liikkeissään ja päätöksissään. Muut klaanit ajattelevat Nummiklaanin kissojen olevan heikkoja ja helposti loukattavissa, sekä vähiten taistelunhaluisia. Taisteluissa Nummiklaani taistelee avarilla paikoilla toinen auttaen toista. Rakenteeltaan kissat ovat hoikkia ja pitkäraajaisia.
​
Ominaistuoksu
Nummiklaanilaisten ominaistuoksuihin kuuluu multa ja ruohikko, niin märkänä kuin kuivanakin.




Kuva leiristä on pelistä Clangen
